Czech Cycling Tour 2017 - je čas na závody!

Dnes startuje sportovní akce roku Olomouckého kraje!


Již dnes odstartovala v Uničově největší sportovní akce na Olomoucku. Časovkou družstev na 18,6 kilometrů vyrazí vstříc na celkem 553 kilometrů přední cyklisté světa letošnímu ročníku Světového poháru v silniční cyklistice Czech Cycling Tour 2017.
#primsport 

Závod bude opět dokonalou prověrkou především v kopcovitém terénu. Na závodníky celkem čeká dvanáct horských prémií a dohromady 9964 nastoupaných metrů. Ale také osm rychlostních prémií, jezdci projedou 116 městy a obcemi.

I v letošním roce dorazí na Moravu skvělé profesionální cyklistické týmy z celého světa. Již v úterý přijede tým největšího favorita německá Bora Hansgrohe, stáj nejvyšší kategorie WorldTour, jejíž jezdci byli i hodně vidět na letošní Tour de France. Bora Hansgrohe rozhodně nechce ponechat nic náhodě a s Čechy Leopoldem Königem (odstoupil kvůli zranění) a Janem Bártou budou brázdit olomoucké silnice.
#primprovsechny 
I v letošním roce pořadatel vybíral z velikého množství zájemců o start na tomto podniku prní kategorie. Z celkového počtu 46 týmů z celého světa, takový je zájem o Czech Cycling Tour, nakonec pojede 18 špičkových profesionálních týmů a peloton bude čítat 144 závodníků.


Přejeme mnoho úspěchů všem jezdcům a hlavně skvělý čas !
PRIM Team !